Elfogadja, hogy a SPIRIHANGSZER oldalon cookie-k (sütik)  találhatók?

 

RAV Vast B Celtic Dupla Ding nyelves dob
342.900 Ft
Menny.:db

RAV Vast B Celtic Dupla Ding nyelves dob

342.900 Ft
Menny.:db
Cikkszám: Rav B celtic double ding
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

A mély A hang a középen elragadóan meditatív alaphangzást ad a hangszernek. 

A RAV-vast dupladinges, nyelves dob speciális eljárással készült különleges hangszer. Meditatív, csengő hangzása annak köszönhető, hogy rajta a hangnyelvek a test belsejében össze vannak kötve egy csomópontba, ezért különlegesen éteri tisztaságú hangok vannak rajta, és a hangok nem keverednek együtt .

Minden hang harmonikusan van összeválogatva. Zenei előképzettség nélkül is gyorsan lehet sikerélményünk ezzel a hangszerrel, mert lecsendesítve a gondolatainkat, intuitívan, szinte maguktól születnek meg a dallamok a kezünk alatt. Jelenleg 15 különböző hangolással gyártják. Az egy hangolásban lévő összes hangot úgy választják ki, hogy szinte lehetetlen hibát elkövetni. Rendkívül érzékenyek a nyelvek hangereje, ezért elég könnyű játszás is elég ahhoz, hogy lágyan, könnyedén szabadon játszhassunk vele.

 

A hangskálája kiválóan alkalmas relaxációs és zeneterápiás célokra, illetve profi zenészeknek is.

Alapanyaga: 1.5  mm acél , rendszeres törlést igényel.

Átmérője: 51 cm

Magassága: 17 cm  

9 hangjegyű:  A2 B2 F#3 A3 B3 C#4 D4 E4 F#4 A4

 

A tartótáskán a vízhatlan anyag lehajtásával, akár párásabb vagy piszkosabb felületre is helyezhető, melyet utólagosan könnyen letisztíthatunk.Speciális tartótáskával együtt áruljuk, mellyel kézben és vállon is könnyedén szállítható.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.