Elfogadja, hogy a SPIRIHANGSZER oldalon cookie-k (sütik)  találhatók?

 

Vietnami scarabeuszbogár mintájú doromb Fisz hangolással
13.800 Ft
Menny.:db

Vietnami scarabeuszbogár mintájú doromb Fisz hangolással

13.800 Ft
Menny.:db
Cikkszám: Doromb Scar
Elérhetőség: 1 db raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

Ez a vietnami doromb egy rézből készült hangszer. Játszási technikáját rendkívül könnyű elsajátítani.

Egyszerűen tegyük az ajkunkhoz, de a pengetőfül derékszöge kifelé álljon, majd nyissuk ki egy pici résre az ajkakat, hogy a pengető füle szabadon mozoghasson. A pengető fület óvatósan kezdje el pengetni befelé vagy kifelé.

A levegő kifújásával az adott hang erősíthető, illetve beszívásával különleges hangokat képezhetünk. Ez a doromb a tesvéreihez képest különleges rezgőrtartománnyal rendelkezik. A rezgési pontja előrébb van elhelyezve, ezért pengetése keményebb, erősebb magasabb hangokat lehet kihozni vele. Mivel a levegőt szájon át vesszük, ezért pár perc technikázás után hamar révületbe és extázisba eshetünk, ezáltal szabad utat adhatunk a lelkünknek a szárnyalásra.

Ez a speciális hangolás kibillentheti az egyént a megszokott berögzült tudatállapotból, ezáltal egy újabb dimenzióba vezetheti Csukott szemmel játszva, figyeljünk befelé, a pengetéskor a hang központjára fókuszáljunk. Ha érezzük a bódult állapotot, választhatunk... vagy lassítunk a tempón, vagy a merészebbek továbbmehetnek az ismeretlenbe a monoton pengetés által.

Intuitív módon történő zenéléshez vagy zenei célroka és meditációhoz kiválóan alkalmazható. A  speciális tokjában sérülésmentesen tárolhatjuk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.