Elfogadja, hogy a SPIRIHANGSZER oldalon cookie-k (sütik)  találhatók?

 

Sweetgrass Yerba Santa füstölő
900 Ft
Menny.:db

Sweetgrass Yerba Santa füstölő

900 Ft
Menny.:db
Gyártó cikkszám: Green Tree
Cikkszám: Sweetgras
Elérhetőség: Előrendelhető

Leírás és Paraméterek

A füstölő gyújtásakor a sweetgrass és a Yerba Santa tökéletes tisztító hatását érezheted. Az édes füvet az indiai törzsek "Földanya hajának" is nevezték. Egy másik név a "szent fű". Az indiánok arra használták, hogy válaszoljanak az imákra és serkentsék a pozitív energiát

Yerba Santa egy gyógynövény, melyet légzőszervi betegségekre használják, beleértve a köhögést, a megfázást, a tuberkulózist, az asztmát és a légutak hosszú távú duzzanatát (gyulladását) a tüdőben (krónikus hörghurut). Lázra és szájszárazságra is használják. Vannak, akik izomgörcsök enyhítésére és a váladék lazítására használják.

Exkluzív csomagolásának köszönhetően tökéletes ajándék is egyben ! A  termék ára 1 doboz 12 szálas füstölőre vonatkozik.

Távol-Keleti szertartások, meditációk, elvonulások elmaradhatatlan kellékei, melyek segítik az összpontosítást, megnyugtatják az idegeinket, ellazítanak, erősítik a tudatalattink érzékenységét.

A kézi gyártás (handmade) során a füstölőket különleges virágolajokból, esszenciákból, fűszerekből, gyógynövényekből keverik és "mártásos" technikával készítik. A gyártás során felhasználnak fagyantákat, valamint természetes illóolajokat, azok receptúráit, melyek az aktuális füstölő illatát adják, gyártóként féltve őrzött titokként kezelik.
A dobozban kb. 15 db füstölőt találsz. A füstölők meggyújtásakor mindig vegye figyelembe a biztonsági óvintézkedéseket, gyerekektől távol tartandó, őrizetlenül ne hagyja azt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.