Elfogadja, hogy a SPIRIHANGSZER oldalon cookie-k (sütik)  találhatók?

 

Termék címkék:
Palo Santo Santo Plao
Palo Santo füstölőfa 3 darabos 20 grammos
1.500 Ft
Menny.:db

Palo Santo füstölőfa 3 darabos 20 grammos

1.500 Ft
Menny.:db
Cikkszám: PaloSanto19-20gr
Elérhetőség: 44 db raktáron
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

Ennek a füstölőnek többféle elnevezése létezik - Palo Santo, SantoPalo, Szent Fa, ami Peruból és Ecuadorból származik. A Palo Santo a Bulnesia arborea és Bulnesia sarmientoi  növényfajokból nyert faanyag. Az előbbiek faanyagához nagyon hasonló guajafákat  is gyakran nevezik így. Nagyon nehéz, kemény, illatos, viaszszerű gyantával telített faanyag.

Védelemre, megerősítésre, tisztításra, betegségek megelőzésére és az egyensúlyunk, lelkiállapotunk megtartására használhatjuk.

Szigorú mennyiségi és időbeli szabályozások beatartása mellett vágják a fák törzseiből, hogy a fa ne sérüljön.
Az Inkák, tisztító szent füstölőként használták. Meggyújtva elűzi a gonosz szellemeket és a távol tartja az emberektől a negatív energiákat: rontást, balszerencsét, a rosszindulatot stb.

Napjainkban a dzsungelben élő Sámánok használják különféle szertartások eszközeként. Az égő fa vonzza a pozitív energiát és elriassza a gonosz szellemeket. 

Édeskés, különleges illata és füstölő hatása teljes aurát tisztít, illetve köztudott ördögűző hatással bír.

A negatív gondolatokat, hitvilágot, mágiát képes megsemmisíteni és közömbösíteni a térben körülöttünk. Kitisztítja a testünket kívül és belül.
Rendkívül hatásos még tértisztításra, lakótér szobáiban, kezelőkben, gyógyítás és különböző masszázsok után- előtt használni minimum hetente egyszer. Ilyenkor érdemes ablakot ajtó egyet nyitni a szabadba.

Autónkban, táskánkban nálunk tartva, párna alatt, zsebben, még gyújtatlan állapotban is folyamatos védelmet nyújt számunkra.

A Szent Fa harmonizálja a jobb és bal agyféltekét.

Könnyen meg lehet gyújtani, majd ezután a láng elfújásával, a felszálló füsttel élénkítünk, gyógyítunk, tisztítunk. Levegő ráfújásával élénkíthetjük a füstölést.

FONTOS!!!!

Soha ne oltsa el a füstölőt, hagyja, hogy magától kialudjon a parázs! 

HA TERET TISZTÍT, LEGYEN  NYITVA AZ ABLAK A HELYSÉGBEN!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.