Elfogadja, hogy a SPIRIHANGSZER oldalon cookie-k (sütik)  találhatók?

 

Kalimba python mintával 2 oktávos,hanganyaggal
19.900 Ft
Menny.:db

Kalimba python mintával 2 oktávos,hanganyaggal

19.900 Ft
Menny.:db
Cikkszám: Kalimba python
Elérhetőség: 4 db raktáron
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

A Kalimba Python egy különleges termék, mely egy hordozható kalimbát rejt magában. Ez az egyedülálló hangszer egy tradicionális afrikai eredetű hangszer, melynek játéka nagyon könnyű és szórakoztató. Ez a termék egyedi python mintával van díszítve, ami igazán vonzóvá teszi a kinézetét és kitűnik a többi hangszer közül.

A minta részletei gondosan kidolgozottak, ami még inkább fokozza az eleganciát és a stílust. A Kalimba Python tökéletes választás mind az amatőrök, mind a profi zenészek számára. Használata egyszerű: csak az ujjaidat kell a fém pálcikákra helyezni, majd megszólaltatni a hangokat. Mindegyik fém pálcika más hangot ad, így lehetőség nyílik a különböző dallamok és akkordok létrehozására.

A Kalimba Python tehát egy kiváló választás mindazok számára, akik szeretnék felfedezni a kalimba hangzását, és egyedi mintával díszített hangszerre vágynak.

A kalimba tartózsák lehetővé teszi, hogy biztonságban tárolhasd és szállíthasd a hangszeredet. Az erősített anyagának köszönhetően védve lesz a karcolásoktól és sérülésektől. Ezáltal bárhova magaddal viheted a kalimba python hangszeredet anélkül, hogy aggódnod kellene az esetleges károsodás miatt.

A hangolókalapács használata pedig egyszerűvé teszi a hangszer hangolását. Csak egyszerűen üsd meg a tetejét hosszanti irányba, fentről lefelé így a mélyebb hangokat fogod hallani, amennyiben lentről felfelé finomhangolod a a magasabb hangokhoz jutsz,Így egyedülálló zenei élményben lesz részed, amikor játszol a kalimba python hangszerrel.

- 17 pengető hangvilla, mely két és fél oktávig terjed: c-e''-ig 

- gyönyörű szép esztétikusan kidolgozott kalimba óriási rénszarvas mintával diszítve

- "waha-waha" nyílás a hátulján, mellyel akusztikusan lehet a hangot vibráltatni

Hanganyag az alábbi linken meghallgatható:

https://www.youtube.com/watch?v=na2is0u81zA&feature=youtube

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.