Elfogadja, hogy a SPIRIHANGSZER oldalon cookie-k (sütik)  találhatók?

 

Chau Gong (Tam-tam) 60 cm átmérővel hanganyaggal
139.000 Ft
Menny.:db

Chau Gong (Tam-tam) 60 cm átmérővel hanganyaggal

139.000 Ft
Menny.:db
Cikkszám: Chau60
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

A Gong származása

A szakértők szerint a Gong szó Malajziából származik. Azonban a bronz előállítására képes minden kultúrának volt valamilyen gongja. A gongokat Délkelet-Ázsiában, Indiában, Tibetben, Kínában, Koreában és Japánban hozták létre. Az indonéz gongok különös hangzást produkálnak

Gong varázslata napjainkban:
 
Gongot gyülekezet idejére vezették be  a Nyugaton, majd a hagyományos zenekar részévé vált. Napjainkban a gongokat a zenétől eltérő célokra használják. Leggyakrabban spirituális célokhoz kapcsolódnak. A gongokat általában templomokban használják, esküvők és más vallási rituálék kíséretében. A popzene eljövetelével és a kísérleti szokatlan hangok növekvő igényével a kortárs zene zongora új alkalmazásával jött létre.

Gong létrehozása:
 
A gongok bronzból készültek. A Gong létrehozásakor az elsődleges ötvözetek,rézből és ónból készülnek, de a hang jellemzőinek megváltoztatásához gyakran hozzáadnak apró mennyiségű ólmot, ezüstöt és aranyat. A Gong termelése magában foglalja a kovácsolás, kalapálás és hangolás folyamatát. A zenészek különböző eszközöket használnak, amelyek különböző típusú hangokat generálnak.

Pszichofiziológiai hatása: 

Minden hang komplex hatással van az idegrendszerre. A rezgések stimulálják a szerveihez kapcsolódó érzékelő neuronokat. Az alábbiakban egy olyan hatás érkezik, amely immateriális módon következik be. A hang közvetlenül a fizikai testenergiából az álom testébe transzformálódik a vibráló csomópontokon vagy csakrákon át, az életenergia erejéig.

A gong hangjának erejével tisztít és harmonizál egyben. Sokszor a mély blokkokat oldja fel, mely először egyfajta félelemmel párosul,(egonk harcol és küzd, nem szeretné elengedni a berögzült sablonjainkat)  majd ezt követően olyan lelki állapotba kerülünk, mely ürességet nihil állapotát eredményez. Ebben az állapotban a mély, basszus alaphangja és felharmonikus hangok ötvöződnek, ezáltal energetizálnak, feltöltenek és egyéni utazásra szólítanak.

Hangrezgése sejtszintig hat,mely már egy hangterápiás részvétel esetén blokkokat old fel a szervezetben. Tökéletes terápiákhoz, hangfürdőkhöz, meditációs utazásokhoz. transzos révült állapotok eléréséhez.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.